Zware tegenslag voor 'Blind Getrouwd'-koppel Jiri en Florence op vakantie Reality
Reality

Zware tegenslag voor 'Blind Getrouwd'-koppel Jiri en Florence op vakantie

Zware tegenslag voor 'Blind Getrouwd'-koppel Jiri en Florence op vakantie

Na de recente breuk van Dziubi en Brecht zijn Jiri Punt en Florence Vandoorne het enige koppel dat nog samen is uit het meest recente seizoen van 'Blind Getrouwd'. Maar helaas heeft Jiri nu ook minder goed nieuws te melden op zijn Instagramverhaal.

Enkele weken geleden maakten Dziubi en Brecht het droevige nieuws bekend dat ze niet langer een koppel vormen. Florence en Jiri, die zichzelf "de slakken van het experiment" noemden, zijn dus het enige 'Blind Getrouwd'-koppel dat nog samen is. Volgende maand mogen ze zelfs hun 1-jarig jubileum vieren.

Bron: Instagram Stories @jiripunt
Bron: Instagram Stories @jiripunt

Eerder lieten Florence en Jiri ook al weten dat ze eerst nog veel wilden reizen vooraleer ze aan kinderen willen beginnen. En daar hebben ze nu ook werk van gemaakt. Zo trok het koppel afgelopen weekend richting Bali voor een onvergetelijke vakantie.

Afgelast

Maar helaas is die vakantie niet zo goed begonnen voor het 'Blind Getrouwd'-koppel. Dat laat Jiri weten via zijn Instagramverhaal. "Na 2 uren vertraging, 2 uren in de warmte op het vliegtuig wachten, vlucht afgelast ...", schrijft hij bij enkele foto's vanuit de luchthaven en het vliegtuig. Maar gelukkig zijn Florence en Jiri inmiddels toch op vakantie kunnen vertrekken. "Uren aanschuiven en dan toch nog een andere vlucht gevonden om vandaag te vertrekken naar Bali", sluit Jiri zijn bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws