Zien we Garry binnenkort opnieuw in 'Boer zkt Vrouw'? Geitenboer komt met opmerkelijk nieuws Reality
Reality

Zien we Garry binnenkort opnieuw in 'Boer zkt Vrouw'? Geitenboer komt met opmerkelijk nieuws

Zien we Garry binnenkort opnieuw in 'Boer zkt Vrouw'? Geitenboer komt met opmerkelijk nieuws

Geitenboer Garry Sterckx (47) viel vorig jaar als een blok voor de blonde Els (44), maar helaas was hun relatie geen lang leven beschoren. Hoe gaat het een jaar later met de geitenboer? In Dag Allemaal heeft hij nu een update gegeven over zijn liefdesleven.

Garry koos vorig jaar voor de 44-jarige Els in 'Boer zkt Vrouw'. Maar hun relatie liep helaas al na enkele weken op de klippen. Kort daarna vond de 47-jarige geitenboer de liefde bij Ellen, maar ook die relatie hield niet lang stand.

Daarna werd het stil rond het liefdesleven van de boer. "Daarna heb ik even tijd voor mezelf genomen", vertelt Garry deze week in Dag Allemaal. "Ik had echt even nood aan rust", aldus de boer. Toch heeft hij zeker geen spijt van zijn 'Boer zkt Vrouw'-avontuur. "Dankzij dat programma durf ik veel opener te zijn over mijn gevoelens, en heb ik zelfvertrouwen gekregen", legt hij uit.

Dina mag altijd terugkomen

Daarnaast heeft hij veel vrouwen leren kennen die intussen goeie vriendinnen zijn geworden. "Wie weet leidt dat ooit tot iets meer, maar ik wil niets forceren", aldus Garry. "Intussen voel ik me ook weer klaar om te daten", vervolgt hij. De boer sluit een tweede deelname aan 'Boer zkt Vrouw' dan ook niet uit. "Ik heb mij geweldig geamuseerd tijdens de opnamen van ons seizoen, dus ja: Dina mag altijd terugkomen, als ze wil", besluit Garry.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws