"Wow, zo mooi!": Florence uit 'Blind Getrouwd' overladen met complimenten nadat ze poseert in sexy badpak Reality
Reality

"Wow, zo mooi!": Florence uit 'Blind Getrouwd' overladen met complimenten nadat ze poseert in sexy badpak

"Wow, zo mooi!": Florence uit 'Blind Getrouwd' overladen met complimenten nadat ze poseert in sexy badpak

Jiri Punt en Florence Vandoorne stapten een jaar geleden in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. De afgelopen weken trokken ze samen naar het Indonesische eiland Bali. Op Instagram maakte Florence nu veel indruk met enkele prachtige vakantiekiekjes.

Binnen een week is het groot feest ten huize Florence en Jiri. Op 2 juni is het namelijk exact een jaar geleden dat de twee tortelduifjes elkaar het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd'. Intussen zijn ze ook het enige koppel dat nog samen is uit het meest recente seizoen.

De afgelopen weken vertoefden Florence en Jiri op vakantie in Bali. Daar genoten ze samen van het mooie weer, de prachtige natuur en uiteraard ook van elkaars gezelschap. Zo deelde Florence zopas enkele prachtige vakantiekiekjes op Instagram.

Veel reacties

Op het eerste kiekje zien we Florence op het strand poseren in een kleurig badpak. En die foto lokt heel wat reacties uit. "Wauw!", "Supermooi!", "Wow!", "Prachtig!" en "Zo mooi", klinkt het onder andere. Op de andere foto's zien we haar ook samen poseren met Jiri. Daarover wil iedereen hetzelfde kwijt, namelijk wat voor een prachtig koppeltje ze vormen. "Wat een mooi koppel zijn jullie!", "Jullie stralen, zo mooi om te zien!", "Topkoppel!" en "Jullie zijn echt een perfecte match!", lezen we onder meer tussen de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws