"Wauw, zo'n mooi koppeltje": Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' delen wondermooie kiekjes van hun tweetjes Reality
Reality

"Wauw, zo'n mooi koppeltje": Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' delen wondermooie kiekjes van hun tweetjes

"Wauw, zo'n mooi koppeltje": Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw' delen wondermooie kiekjes van hun tweetjes

William en Amber vonden enkele maanden na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur alsnog de liefde bij elkaar. Samen genoten ze nu van een dagje wellness. Dat laat Amber weten via haar Instagrampagina.

Comboy William en Amber besloten vorig jaar in 'Boer zkt Vrouw' om niet als koppel verder te gaan. Toch bleven de twee afspreken met elkaar waardoor ze alsnog de liefde vonden bij elkaar. Zo maakten Amber en William in augustus vorig jaar bekend dat ze een koppel vormen.

"Door die tv-uitzendingen is Amber in mijn vriendengroep terechtgekomen", vertelde William daar enkele weken geleden over in Dag Allemaal. "Daardoor zagen we elkaar veel, en zijn we toch naar elkaar toegegroeid", aldus de cowboy. "We zijn nu heel gelukkig met elkaar", klonk het ook nog.

Topkoppel

Om het Hemelvaartweekend goed in te zetten, trokken de twee tortelduifjes naar de wellness. Amber deelde nu ook enkele beelden van hun gezellige uitje op Instagram. En die lokken heel wat reacties uit bij hun volgers. "Wauw", "Zo’n mooi koppeltje", "Topkoppel", "Zalig", "Hoe mooi" en "Knap!", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws