"Wauw, zo mooi!": Jiri uit 'Blind Getrouwd' doet alle harten smelten met prachtige boodschap voor Florence Reality
Reality

"Wauw, zo mooi!": Jiri uit 'Blind Getrouwd' doet alle harten smelten met prachtige boodschap voor Florence

"Wauw, zo mooi!": Jiri uit 'Blind Getrouwd' doet alle harten smelten met prachtige boodschap voor Florence

Jiri Punt en Florence Vandoorne stapten een jaar geleden in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Op Instagram heeft de politie-inspecteur nu een prachtige boodschap gedeeld voor de vrouw van zijn leven.

Binnen enkele dagen is het groot feest ten huize Jiri Punt en Florence Vandoorne. Op 2 juni is het namelijk exact een jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd'. En hoewel ze zichzelf "de slakken van het experiment" noemden, zijn de twee 12 maanden nadat ze elkaar voor het eerst zagen nog altijd smoorverliefd op elkaar.

De afgelopen weken gingen de twee tortelduifjes ook samen op vakantie naar Bali. En die reis is blijkbaar ontzettend goed meegevallen. Zo deelde Jiri zopas enkele wondermooie vakantiekiekjes op Instagram. Daarbij had hij ook nog een prachtige boodschap voor zijn wederhelft.

Sprookjeskoppel

"Bali ... het land van de watervallen, rijstvelden, tempels, lekkere eten, tropische stranden, warme zeeën, prachtige natuur, supervriendelijke mensen ... Wat een land om te ontdekken. En dat met mijn vrouw aan mijn zijde maakt het helemaal een droom. Dat die volgende reis maar snel volgt naar ... waar dan ook, als het maar met jou is", schrijft Jiri op Instagram bij enkele prachtige vakantiefoto's. Heel wat volgers zijn ook ontroerd door de mooie kiekjes én Jiri's liefdevolle boodschap. "Wauw, zo mooi!", "Echt prachtig", "Topkoppel", "Zo mooi verwoord" en "Een sprookjeskoppel", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws