"Wauw, wat een lichaam": Liese uit 'Big Brother' doet Instagram ontploffen met pikante bikinifoto's Reality
Reality

"Wauw, wat een lichaam": Liese uit 'Big Brother' doet Instagram ontploffen met pikante bikinifoto's

"Wauw, wat een lichaam": Liese uit 'Big Brother' doet Instagram ontploffen met pikante bikinifoto's

Liese Luwel werd twee jaar geleden bekend door haar deelname aan 'Big Brother'. Zij strandde toen op de derde plek. Op Instagram laat ze zich nu van haar meest sexy kant zien.

Vorig jaar in maart sloeg het noodlot toe voor Liese Luwel. Zo kreeg de 'Big Brother'-kandidate de diagnose van multiple sclerose. Dat is een chronische aandoening van de hersenen en het ruggenmerg. "Het was een enorm zware klap en ik krijg het moeilijk verwerkt", vertelde Liese eerder in Flair.

Toch kan ze voorlopig een redelijk normaal leven leiden en de ziekte onder controle houden met de juiste medicatie. Zo klust Liese ook regelmatig bij als model. Op Instagram deelde ze nu ook enkele beelden van haar meest recente fotoshoot voor lingeriemerk Calzedonia.

Natuurlijke schoonheid

Daarop poseert de 'Big Brother'-finaliste in een sexy, groene bikini. En die kiekjes maken alvast veel indruk op haar volgers. Zij overladen Liese dan ook met complimenten. "Hot!", "Prachtig ben je!", "Wauw!", "Ja hallo seg!", "Wat een prachtig lichaam!", "Wat een natuurlijke schoonheid!" en "Hele knappe foto's!", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws