"Wauw, sexy!": Candice uit 'Blind Getrouwd' verbluft volgers met pikante bikinifoto's Reality
Reality

"Wauw, sexy!": Candice uit 'Blind Getrouwd' verbluft volgers met pikante bikinifoto's

"Wauw, sexy!": Candice uit 'Blind Getrouwd' verbluft volgers met pikante bikinifoto's

Candice Martens, die in 2020 in het huwelijksbootje stapte in 'Blind Getrouwd', vertoeft momenteel op Ibiza. Op Instagram laat ze haar volgers nu ook meegenieten van haar prachtige vakantie.

Vorige zomer kwam er helaas een einde aan het sprookjeshuwelijk tussen Candice Martens en Marijn Lenaerts uit 'Blind Getrouwd'. "De voorbije twee jaar zijn Marijn en ik als getrouwd koppel door het leven gegaan. We hebben er echter voor gekozen om vanaf nu als vrienden verder te gaan", klonk het in een gezamenlijke mededeling op Instagram.

Inmiddels zijn we al bijna een jaar verder en lijkt Candice de breuk ook verteerd te hebben. Zo geniet ze momenteel van een prachtige vakantie op het Spaanse eiland Ibiza. Ze maakte ook een uitstapje naar het nabijgelegen eiland Formentera.

Mooie dame

Candice deelde nu ook enkele prachtige vakantiekiekjes op haar Instagrampagina. Daarop zien we de roodharige krullenbol poseren in een sexy bikini met tijgermotief. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. "Prachtig!", "Wat ben je toch een mooie dame!", "Wauw!", "Ola!", "Knap hoor Candice!", "Amai, mooi!" en "Sexy!", luidt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws