Waarom Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' gaan scheiden: "Dat is niet gebeurd" Reality
Reality

Waarom Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' gaan scheiden: "Dat is niet gebeurd"

Waarom Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' gaan scheiden: "Dat is niet gebeurd"

Brecht en Dziubi maakten bekend dat ze niet langer een koppel zijn. De twee werden in 'Blind Getrouwd' aan elkaar gekoppeld. Nu blijkt echter dat hun huwelijk geen stand heeft gehouden.

Christophe maakte hetzelfde mee met Nick. Ook zijn huwelijk uit 'Blind Getrouwd' bleef niet overeind. Bij hen was het al na de opnames voorbij. Christophe is dus een ervaringsdeskundige en kan heel goed begrijpen dat het niet gelukt is.

"Of ik er kan in komen dat diepere gevoelens uitblijven? Is dat een retorische vraag?", glimlacht Christophe in TV-Familie. "Kijk, soms gaan de gevoelens gewoon niet naar dat volgende niveau, hoe graag je het allebei ook wil. Het is dan heel sterk om dat te durven herkennen en erkennen. Met respect en affectie afscheid van elkaar nemen is dan juist mooi."

Rollercoaster

"Het is een intense rollercoaster geweest, en die rit werd voor hen nu een stukje verlengd met hun breuk een aantal maanden na de uitzendingen", gaat Christophe verder. "Ze zullen allebei wel opnieuw hun eigen ritme vinden. Ik wens Brecht en Dziubi ieder veel liefde in de toekomst toe."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws