Viktor Verhulst krijgt plots bakken kritiek nadat hij opvallend nieuws bekendmaakt: "Echt jammer" Reality
Reality

Viktor Verhulst krijgt plots bakken kritiek nadat hij opvallend nieuws bekendmaakt: "Echt jammer"

Viktor Verhulst krijgt plots bakken kritiek nadat hij opvallend nieuws bekendmaakt: "Echt jammer"

Viktor Verhulst trekt momenteel samen met zijn vader Gert, plusmama Ellen en zijn zus Marie op luxecruise door Scandinavië. Maar de zoon van Gert Verhulst krijgt nu plots bakken kritiek te slikken op sociale media. En dat heeft alles te maken met een bijzondere aankondiging die hij zopas deed.

Net zoals vorige zomer zal hij namelijk samen met de Nederlandse Holly Mae Brood de Nederlandstalige versie van 'Love Island' presenteren. Zo keert 'Love Island' op 21 augustus terug op Streamz. Maar dat nieuws is nu bij veel fans in het verkeerde keelgat geschoten.

Zij zijn namelijk boos dat het nieuwe seizoen alleen op Streamz te zien zal zijn. "Waarom weer alleen op Streamz?", "Ja, echt jammer" en "Waarom zenden ze dat niet uit op een gewone zender? Ik vraag me echt af waarom het weer enkel op Streamz te bekijken is", klinkt het onder meer in de reacties op sociale media. Helaas stopt de kritiek daar niet.

Nog lang wachten

Zo zijn heel wat fans teleurgesteld dat de show pas zo laat op televisie te zien is. Vorig jaar startte 'Love Island' namelijk al op 11 juli. "Nog zolang wachten!", "Jammer, zo laat op het seizoen!" en "Wow, nog zo lang!", luidt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws