Verzoening in de maak tussen Brecht en Dziubi? 'Blind Getrouwd'-kandidaat deelt plots opvallend nieuws Reality
Reality

Verzoening in de maak tussen Brecht en Dziubi? 'Blind Getrouwd'-kandidaat deelt plots opvallend nieuws

Verzoening in de maak tussen Brecht en Dziubi? 'Blind Getrouwd'-kandidaat deelt plots opvallend nieuws

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen zetten tien maanden na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd' een punt achter hun relatie. Inmiddels zijn de twee al zo'n drie maanden uit elkaar. Toch hopen velen nog op een verzoening tussen de twee. In Het Laatste Nieuws onthult Brecht nu of die er ooit nog zit aan te komen.

"Dat velen het jammer vinden dat we uit elkaar zijn, merk ik aan de berichten op sociale media en de reacties op straat", vertelt Brecht in Het Laatste Nieuws. "Dat is hartverwarmend om te lezen en te horen. Hun steun doet deugd, net als die van de andere 'Blind Getrouwd'-deelnemers", aldus Brecht.

Maar helaas komt het niet meer tot een verzoening. "Neen, dat is uitgesloten. Ik las dat Ingeborg ons gratis relatietherapie wil geven. Heel sympathiek! Ik ben ervan overtuigd dat ze dat heel goed zou doen, maar de breuk is definitief", zegt de 'Blind Getrouwd'-kandidaat. Vorige maand hebben Brecht en Dziubi ook al de echtscheidingspapieren ondertekend bij de notaris.

Emotioneel moment

"Dat was voor ons best wel een emotioneel moment, maar Dziubi en ik hebben nadien nog goed kunnen praten met elkaar", vertelt Brecht daarover. "En nu is het wachten tot de rechtbank onze scheiding bekrachtigd heeft. Dan zijn we officieel geen koppel meer", besluit de 'Blind Getrouwd'-deelnemer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws