Verrassing van jewelste in 'Boer zkt Vrouw': dit is de zevende boer die op zoek gaat naar de liefde Reality
Reality

Verrassing van jewelste in 'Boer zkt Vrouw': dit is de zevende boer die op zoek gaat naar de liefde

Verrassing van jewelste in 'Boer zkt Vrouw': dit is de zevende boer die op zoek gaat naar de liefde

Vorige week kwam Dina Tersago aan het einde van de tweede oproepaflevering met een grote verrassing op de proppen. Zo doen er dit seizoen niet zes, maar zeven boeren mee aan 'Boer zkt Vrouw'. Het Laatste Nieuws kon nu ook al achterhalen wie die zevende boer is.

Vorige week maakte Dina Tersago bekend dat er in extremis nog een zevende boer zich kandidaat had gesteld voor 'Boer zkt Vrouw'. Daarbij verklapte de presentatrice al dat hij uit Zweden komt. Nu raakte ook bekend om wie het precies gaat.

Zo gaat de 29-jarige melkveeboer Robbe Ceelen, die al meer dan tien jaar in Zweden woont, op zoek naar de liefde. Hij zou graag de man van zijn leven tegenkomen via het programma. "In het verleden had ik al een paar relaties met Zweedse mannen, maar die konden me nooit geven wat ik zocht", vertelt Robbe in Het Laatste Nieuws.

Tinder

"Zweden nemen het leven zoals het komt, laten meer begaan, terwijl ik net op zoek ben naar een gedreven persoon", legt Robbe uit. "Dat ondernemende zit bij ons meer in de cultuur, denk ik. 'Boer zkt vrouw' is een mooie kans om mannen te leren kennen, want Tinder en andere datingapps vind ik maar niets en heel dik gezaaid liggen de mogelijke dates hier niet", lacht hij. Wie nog meer te weten wil komen over Robbe, kan vanavond vanaf 20.45 uur afstemmen op VTM voor 'Boer zkt Vrouw'.

Verrassing van jewelste in 'Boer zkt Vrouw': dit is de zevende boer die op zoek gaat naar de liefde
Robbe Ceelen. Bron: VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws