Opnieuw barsten in het huwelijk van Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd'? "Zien elkaar niet veel" Reality
Reality

Opnieuw barsten in het huwelijk van Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd'? "Zien elkaar niet veel"

Opnieuw barsten in het huwelijk van Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd'? "Zien elkaar niet veel"

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke, die elkaar leerden kennen tijdens het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd', gingen vorig jaar door een moeilijke periode. Nu heeft het koppel opnieuw minder goed nieuws te melden over hun huwelijk.

Vorig jaar gaf Nuria haar job als verpleegkundige op om te starten als content creator. Maar een halfjaar later kiest ze opnieuw voor de zorg. Zo is ze sinds mei aan de slag als verpleegkundige in het UZ Gent.

"Ik had gehoopt dat ik voltijds kon leven van mijn inkomsten als content creator, maar ik had geen financiële reserves om het de tijd te geven om te groeien. Bovendien bleef de zorg me boeien, die passie zit nu eenmaal in mij", vertelt Nuria aan Het Laatste Nieuws. Maar Stijn had het blijkbaar wel moeilijk met haar keuze.

Stabiliteit

"Stijn moet zich weer aanpassen nu ik opnieuw minder thuis ben", aldus Nuria. "We zien elkaar niet veel. Onlangs zei hij dat hij een vrouw in huis heeft die hij niet kent", zegt de 'Blind Getrouwd'-kandidate. Stijn hoopt dan ook vurig dat haar nieuwe job een lange termijnkeuze is. "Hij hunkert naar stabiliteit. Hij vindt me te onrustig, maar ik ben gewoon ambitieus. Het voordeel aan deze job is dat het makkelijk te combineren is met ons gezinsleven. We missen elkaar maar merken dat onze liefde nog steeds sterk is", besluit Nuria.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws