Na 'Boer zkt Vrouw'-drama: boer Kevin heeft opvallend nieuws over zijn liefdesleven Reality
Reality

Na 'Boer zkt Vrouw'-drama: boer Kevin heeft opvallend nieuws over zijn liefdesleven

Na 'Boer zkt Vrouw'-drama: boer Kevin heeft opvallend nieuws over zijn liefdesleven

Frambozenboer Kevin Maenhout hield helaas geen relatie over aan zijn 'Boer zkt Vrouw'-avontuur. In Dag Allemaal heeft hij nu een update gegeven over zijn liefdesleven.

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' koos uiteindelijk voor de omstreden Jana om op romantische date te gaan. Helaas werd die date - zoals velen al voorspelden - geen succes. Zo kwam het al snel tot een ruzie tussen de twee.

Kevin sloot zijn 'Boer zkt Vrouw'-avontuur dus als single af. Maar sinds zijn deelname zijn er heel wat vrouwen geïnteresseerd in de boer. "Ik krijg veel vrouwelijke aandacht, da’s plezant natuurlijk. Ik had vroeger een laag zelfbeeld, maar het is de jongste tijd serieus opgekrikt", vertelt Kevin in Dag Allemaal.

Laag pitje

Al is hij wel nog altijd vrijgezel. "Op dit moment staat mijn liefdesleven op ’n laag pitje", aldus de frambozenboer. "Tijdens het programma mocht ik niet daten, hè. Maar dat kan nu snel veranderen. Het belangrijkste is dat mijn toekomstige mij neemt zoals ik ben: ondernemend en een beetje grappig, maar soms ook heel serieus", besluit Kevin.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws