Meilandjes krijgen plots verschrikkelijk nieuws te horen: "Geen woorden voor" Reality
Reality

Meilandjes krijgen plots verschrikkelijk nieuws te horen: "Geen woorden voor"

Meilandjes krijgen plots verschrikkelijk nieuws te horen: "Geen woorden voor"

Afgelopen woensdag hebben de Meilandjes hun gloednieuwe pension 'Code Rosé' geopend in Noordwijk. Maar nu blijkt dat ze helemaal geen vergunning hebben voor hun nieuwe pension.

De Meilandjes hebben een dag voor de opening van hun nieuwe pension zeer slecht nieuws te horen gekregen van de gemeente Noordwijk. De familie krijgt geen vergunning voor hun nieuwe pension. Volgens de gemeente moet er namelijk gewoond worden in het woongedeelte van het pand.

En dat wisten de Meilandjes pas een dag voor de opening. "Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier dan blijkbaar permanent in het gebouw moet wonen", vertelt Maxime Meiland aan RTL Boulevard. Ook haar vader, Martien Meiland, is erg aangedaan door het nieuws.

Schandalig

"Ik vind het ronduit schandalig dat wij een dag van tevoren dit telefoontje van de gemeente Noordwijk krijgen", zegt hij in RTL Boulevard. "Die mensen weten al maanden dat wij dit project aan het opstarten zijn. Ik had er geen woorden voor", aldus Martien. Maar gelukkig hoeven de mensen die een kamer geboekt hebben in 'Code Rosé' zich geen zorgen te maken. "Papa heeft zich eigenlijk opgeofferd om hier achter de schermen, wat eigenlijk nog een bouwval is, een stretchbedje neer te zetten, zodat we de gasten wel kunnen ontvangen", aldus Maxime.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws