Liese uit 'Big Brother' overladen met steunbetuigingen nadat ze aangrijpend nieuws deelt over strijd tegen MS Reality
Reality

Liese uit 'Big Brother' overladen met steunbetuigingen nadat ze aangrijpend nieuws deelt over strijd tegen MS

Liese uit 'Big Brother' overladen met steunbetuigingen nadat ze aangrijpend nieuws deelt over strijd tegen MS

Liese Luwel is bekend van haar deelname aan 'Big Brother' in 2021. Ze strandde toen op de derde plek. Helaas kreeg Liese vorig jaar te horen dat ze lijdt aan multiple sclerose (MS). Op Instagram heeft ze nu ook een aangrijpend bericht gedeeld over haar strijd tegen MS.

Liese Luwel heeft een erg moeilijk jaar achter de rug. Vorig jaar in maart werd bij haar multiple sclerose vastgesteld. Dat is een chronische aandoening van de hersenen en het ruggenmerg. "Het was een enorm zware klap en ik krijg het moeilijk verwerkt", vertelde Liese daar eerder over in Flair.

Gelukkig kan Liese de ziekte voorlopig onder controle houden door de juiste medicatie. Toch heeft ze nu ook een drastische beslissing moeten nemen. Zo heeft Liese sinds kort een toiletpas. Dat laat ze weten via Instagram.

Straffe dame

"Ik laat MS mijn leven niet leiden, maar soms neemt de ziekte toch even de bovenhand. Zoals spurten voor op tijd op 't toilet te raken zodat je midden in de stad Mechelen niet even in je broek plast (dat is al gebeurd)", schrijft ze bij een foto van haar toiletpas. Ze krijgt dan ook heel wat steunbetuigingen. "Straffe dame!", "Respect!", "Fijn dat dit bestaat en dat je het hier toch even aankaart. Hier ga je weer veel mensen met helpen, Liese!" en "Groot gelijk, je hebt al last en miserie genoeg!", klinkt het onder meer in de vele reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws