Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' scherp voor Cathy: "Ik vind dat vreemd" Reality
Reality

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' scherp voor Cathy: "Ik vind dat vreemd"

Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' scherp voor Cathy: "Ik vind dat vreemd"

Er is een groot onderling respect tussen de verschillende boeren uit 'Boer zkt Vrouw'. Toch begrijpt Kevin één iets niet van Cathy tijdens haar avontuur.

"Ik vond het vreemd dat ze in de eerste aflevering de keuze maakte aan de hand van de manier waarop de mannen dansten. Maar goed, ieder zijn hobby", zegt Kevin daarover in Dag Allemaal. "Ik vis graag, en een meisje dat zegt dat vissen leuk vindt, heeft ze misschien bij mij ook wel een streepje voor."

"Hoe beter ik Cathy leer kennen, hoe positiever ik naar haar verhaal kijk", gaat Kevin verder. "Ik was oorspronkelijk een van de mensen die jou nog al zweverig vond, maar toen zag ik je twee afleveringen later over het erf crossen met 'n tractor en dacht ik: 'hopla, daar gaat ze'. Op dat moment zag ik een andere Cathy."

Geen relatie

Het avontuur van Cathy eindigde niet positief. Ze had een week voor de opnames Wes leren kennen, waardoor Kenny eigenlijk geen eerlijke kans meer kreeg. Ze is nu nog steeds samen met Wes. Kevin hield geen relatie over aan zijn avontuur 'Boer zkt Vrouw'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws