Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' vertelt voor het eerst meer over zijn nieuwe vlam: "De ware" Reality
Reality

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' vertelt voor het eerst meer over zijn nieuwe vlam: "De ware"

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' vertelt voor het eerst meer over zijn nieuwe vlam: "De ware"

"Ik heb een heel toffe madam leren kennen", onthulde Joren Dumont onlangs bij Micha Marah in haar talkshow 'Hadiemicha' op MENT TV. Joren werd vorig jaar helaas zonder succes gekoppeld aan Lien Opdebeeck in 'Blind Getrouwd'. In TV Familie vertelt hij deze week ook meer over zijn nieuwe vlam.

"Sinds ik dat verteld heb bij MENT TV, krijg ik heel wat berichten. Van mensen die mij feliciteren met m'n nieuwe liefde. En dat is heel erg lief. Maar 't is voor alle duidelijkheid nog heel pril, hoor", vertelt de 'Blind Getrouwd'-kandidaat in het weekblad. Joren is namelijk een pak voorzichtiger geworden in de liefde sinds zijn deelname aan 'Blind Getrouwd'.

"Ik moet toegeven dat ik sindsdien echt wel voorzichtiger ben geworden. Ik had een soort muurtje rond mezelf opgebouwd. En dat mag nu stilaan gesloopt worden", aldus Joren. Hij kijkt er dan ook naar uit om met z'n tweeën een nieuwe verhaal te beginnen.

De ware

"Maar ik zeg het: 't is nog pril. De dag dat je van mij en mijn nieuwe vriendin een foto ziet passeren, zal de dag zijn dat ik 100 procent zeker weet dat zij de ware is", zegt Joren. Momenteel zitten ze dan ook nog in de ontdekkingsfase. "Er valt nog zoveel te ontdekken van elkaar. Voor hetzelfde geld wordt het niets tussen ons. Dat is dan jammer. Maar ik hoop dat het nu wél iets wordt. Want het is mij voordien nooit gelukt om die ene persoon te vinden", besluit de 'Blind Getrouwd'-kandidaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws