Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' moet nog iets belangrijks kwijt over plotse breuk van Brecht en Dziubi Reality
Reality

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' moet nog iets belangrijks kwijt over plotse breuk van Brecht en Dziubi

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' moet nog iets belangrijks kwijt over plotse breuk van Brecht en Dziubi

Twee weken geleden maakten Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' het droevige nieuws bekend dat ze niet langer een koppel vormen. In TV Familie reageert Joren Dumont, die ook in het afgelopen seizoen van 'Blind Getrouwd' te zien was, op de breuk.

"Met pijn in het hart laten we jullie weten dat Dziubi en ik niet langer een koppel zijn", schreef Brecht op 18 april op zijn Instagrampagina. De twee hadden het vooral moeilijk met de afstand en ook de diepere gevoelens bleven naar eigen zeggen uit. "Door de maanden heen merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde", aldus Brecht.

"Er valt niemand iets te verwijten gezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen", klonk het ook nog. Ook Joren Dumont is erg aangedaan door hun plotse breuk. Hij werd in het afgelopen seizoen van 'Blind Getrouwd' zonder succes gekoppeld aan Lien Opdebeeck.

In alle rust en sereniteit

"Twee mooie mensen die uit elkaar gaan, dat is altijd een enorm spijtige zaak", reageert Joren in TV Familie. "Ik weet dat Brecht en Dziubi dit in alle rust en sereniteit willen verwerken", vervolgt de 'Blind Getrouwd'-kandidaat. "En ik hoop van harte dat hen dat gegund wordt", aldus Joren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws