Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' is van 't straat: "Heel leuke vriendin leren kennen" Reality
Reality

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' is van 't straat: "Heel leuke vriendin leren kennen"

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' is van 't straat: "Heel leuke vriendin leren kennen"

Joren Dumont, die vorig jaar in 'Blind Getrouwd' zonder succes gekoppeld werd aan Lien Opdebeeck, is van 't straat. Dat heuglijke nieuws maakte de ondernemer zelf bekend bij MENT TV.

Joren Dumont was een van de opvallendste figuren van het meest recente seizoen van 'Blind Getrouwd'. Meteen pakte hij heel Vlaanderen in met zijn onbezonnen speelsheid en brede glimlach. Maar helaas liep zijn 'Blind Getrouwd'-avontuur af met een sisser.

Zo werd Joren gekoppeld aan onderneemster Lien Opdebeeck, maar helaas waren er van romantische gevoelens geen sprake. Nu heeft Joren beter nieuws te melden. Zo laat hij weten dat hij opnieuw verliefd is.

Snel opnieuw trouwen?

"Ik heb een heel leuke vriendin leren kennen", onthult de 'Blind Getrouwd'-kandidaat bij MENT TV. Al wil hij er ook nog niet zoveel over kwijt. "Ik ben daar allemaal heel voorzichtig in geworden", aldus Joren. Hij zal dan ook niet meer overhaast in het huwelijksbootje stappen. "De tijd zal het zeggen, maar we zijn in ieder geval niet gehaast om snel opnieuw te trouwen, zal ik maar zeggen”, aldus Joren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws