Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd zijn 1 jaar getrouwd en verliefder dan ooit: "Dit is ons grote geheim" Reality
Reality

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd zijn 1 jaar getrouwd en verliefder dan ooit: "Dit is ons grote geheim"

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd zijn 1 jaar getrouwd en verliefder dan ooit: "Dit is ons grote geheim"

`Florence Vandoorne en Jiri Punt stapten op 2 juni 2022 in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Exact één jaar later zijn de twee verliefder dan ooit. In Het Laatste Nieuws onthullen ze nu ook hun geheim.

"Jiri en ik zijn nu een jaar getrouwd, maar we groeien steeds dichter naar elkaar toe", vertelt Florence in Het Laatste Nieuws. "Iedere dag gaat het steeds beter. We zijn zo gelukkig samen", aldus de spoedverpleegkundige.

Florence is dan ook ontzettend blij dat ze heeft meegedaan aan 'Blind Getrouwd. "Ik ben zo blij dat ik me voor ‘Blind getrouwd’ heb ingeschreven. Dankzij dat programma leerde ik Jiri kennen en beleef ik zoveel mooie momenten. Wat ik nu met Jiri heb: dat is het mooiste ‘Blind getrouwd’-einde dat je jezelf kan toewensen", aldus Florence.

Geheim

Daarnaast onthulde ze nog wat het geheim is van hun gelukkige relatie. "Ons grote geheim op relatievlak? Dat we bewust tijd maken voor elkaar", zegt Florence. "Jiri en ik hebben beiden een drukke job (hij werkt als politie-inspecteur, zij als spoedverpleegkundige, red.), waardoor we bijvoorbeeld niet altijd samen kunnen slapen. Maar de volgende keer is dat dan des te fijner", lacht de blondine.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws