Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' betrokken bij zwaar verkeersongeluk op vakantie Reality
Reality

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' betrokken bij zwaar verkeersongeluk op vakantie

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' betrokken bij zwaar verkeersongeluk op vakantie

Jiri Punt en Florence Vandoorne uit 'Blind Getrouwd' vertoeven momenteel op vakantie op het Indonesische eiland Bali. Maar helaas zijn ze daar nu ooggetuigen geworden van een zwaar verkeersongeval. Dat laat Florence weten via haar Instagramverhaal.

Op 2 juni is het exact één jaar geleden dat Florence en Jiri elkaar het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd'. Twaalf maanden later zijn de twee nog altijd dolverliefd op elkaar. Zo zijn ze momenteel ook samen op vakantie in Bali. Maar daar hebben ze nu een zwaar ongeluk zien gebeuren.

"We zagen vandaag een scooterongeluk gebeuren. In tegenovergestelde richting zagen we een koppel op een scooter een auto ontwijken, zwalpen en de afgrond invallen", schrijft Florence op haar Instagramverhaal. "Na rechtsomkeer te maken en naar hen te zoeken, zagen we dat hun val gelukkig gebroken werd door enkele bomen waardoor ze niet volledig beneden lagen."

Meteen geholpen

Spoedverpleegkundige Florence en politie-inspecteur Jiri schoten het koppel dan ook meteen te hulp. "Terwijl Jiri het aanstormende verkeer probeerde af te remmen, en mensen probeerde tegen te houden om de scooter mee naar boven te hijsen, ontfermde ik mij over het koppel", aldus Florence. Gelukkig bleken hun verwondingen mee te vallen. "Buiten enkele oppervlakkige bloedingen en sternale pijn bij de vrouw leek het op het eerste gezicht gelukkig mee te vallen", schrijft Florence.

Al had ze wel nog een belangrijk advies voor haar volgers. "Hierbij dus nogmaals het belang van het dragen van een helm, geen te zotte toeren uit te willen halen en goed kijken naar het soms drukke verkeer", sluit Florence haar bericht af.

Bron: Instagram Stories @florencevandoorne
Bron: Instagram Stories @florencevandoorne

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws