Jasha uit 'Boer Zkt Vrouw' spreekt heel duidelijke taal over nieuwe relatie met Raphaël Reality
Reality

Jasha uit 'Boer Zkt Vrouw' spreekt heel duidelijke taal over nieuwe relatie met Raphaël

Jasha uit 'Boer Zkt Vrouw' spreekt heel duidelijke taal over nieuwe relatie met Raphaël

Raphaël en Jasha hadden na 'Boer zkt Vrouw' even een relatie, maar het stopte al vrij snel. Toch sluiten ze niet uit dat er in de toekomst opnieuw meer van komt.

Raphaël en Jasha komen namelijk nog steeds erg goed overeen. "We houden sowieso contact en horen elkaar vaak", legt Raphaël uit in TV-Familie. "En als we de komende tijd weer naar elkaar zouden groeien, moet dat vooral op ons eigen tempo zijn. Weg van camera’s en schijnwerpers."

"Zonder die druk van buitenaf, weet je wel", pikt Jasha in. "En mochten die gevoelens niet terugkomen, dan houden we er op z’n minst een prachtige vriendschap aan over. Maar toch liever méér dan vriendschap, niet?"

Dankbaar

"We zullen wel zien...", glimlacht Raphaël. "Ik ben al dankbaar dat ik Jasha heb leren kennen. Ik heb dus geen spijt van mijn deelname. En met de andere boeren is er een goeie band. Binnenkort gaan we nog eens afspreken met de groep. Al dan niet met Jasha aan mijn zijde... Laat ons hopen van wel."

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws