Jacques Vermeire onthult voor het eerst échte reden waarom hij wilde stoppen met 'De Vermeires' Reality
Reality

Jacques Vermeire onthult voor het eerst échte reden waarom hij wilde stoppen met 'De Vermeires'

Jacques Vermeire onthult voor het eerst échte reden waarom hij wilde stoppen met 'De Vermeires'

"Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken", liet Jacques Vermeire (71) vorige week weten over 'De Vermeires'. Al wilde hij toen niet veel kwijt over de reden waarom er geen tweede seizoen komt van de realityreeks. In Dag Allemaal reageert hij nu voor het eerst op de stopzetting.

"Of er een tweede seizoen van 'De Vermeires' komt, dat hangt af van VTM", vertelde Julie Vermeire een tijdje nog in Het Laatste Nieuws. Maar helaas liet Jacques Vermeire kort daarna weten dat er geen tweede seizoen komt. De acteur besloot zelf om te stoppen met 'De Vermeires'.

In Dag Allemaal geeft hij nu ook meer uitleg waarom hij niet meer verder wilde doen met de realityreeks. "Er komt geen tweede reeks. Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken, op een vriendelijke manier", vertelt Vermeire in het weekblad. Waarom hij die docusoap gedaan heeft? "Twee redenen: voor de carrière van mijn kinderen, en omdat het plezant zou zijn. Maar is het plezant geworden? Nee, niet voor mij en niet voor mijn kinderen", aldus Jacques.

Vaderhart gebroken

Nog voordat 'De Vermeires' op het scherm te zien waren, kregen ze al bakken kritiek over zich heen. "Vijf maanden aan een stuk heb ik zware kritiek over mij heen gekregen, volle bak, en dat begon al op voorhand. En dan de manier waarop Julie werd aangepakt ... Dat breekt mijn vaderhart", aldus Jacques. "Dus waarom zouden we het nog doen? Julie komt wel op haar pootjes terecht, er is niets gebeurd. En ik wil mij niet bezighouden met negativiteit, ik wil me amuseren. Bijvoorbeeld door op te treden samen met Luc. Daar kijk ik nu enorm naar uit", besluit de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws