Jacques Vermeire kondigt bijzonder droevig nieuws aan: "Geen zin meer in" Reality
Reality

Jacques Vermeire kondigt bijzonder droevig nieuws aan: "Geen zin meer in"

Jacques Vermeire kondigt bijzonder droevig nieuws aan: "Geen zin meer in"

'De Vermeires' was helaas geen schot in de roos. Niet alleen vielen de kijkcijfers tegen, Jacques, Julie en Maxime kregen ook bakken kritiek over zich heen. Komt er dan nog een tweede seizoen? Jacques Vermeire hakte de knoop nu zelf door.

"Of er een tweede seizoen van de 'De Vermeires' komt, dat hangt af van VTM", vertelde Julie Vermeire onlangs nog in Het Laatste Nieuws. Zij zag het alvast wel zitten om een tweede seizoen te maken. "We vonden het heel fijn om te maken. Het was leuk om gewoon met de familie veel dingen te doen", aldus Julie.

Maar helaas heeft Jacques Vermeire nu minder goed nieuws te melden. Tijdens de voorstelling van zijn nieuwe zaalshow '2.0' gaf hij namelijk aan dat er geen tweede seizoen komt van de realityreeks. "Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken", klonk het.

Heel wat kritiek

Het was dus niet VTM, maar Jacques Vermeire zelf die wilde stoppen met 'De Vermeires'. Hij legde ook uit waarom. "Er kwam heel wat kritiek en ik heb geen zin meer me daar aan bloot te stellen", aldus Jacques.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws