Jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: Cyriel en Els kondigen zeer heuglijk nieuws aan Reality
Reality

Jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: Cyriel en Els kondigen zeer heuglijk nieuws aan

Jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: Cyriel en Els kondigen zeer heuglijk nieuws aan

Vorig jaar vond boer Cyriel (28) de liefde bij Els (23) in 'Boer zkt Vrouw'. Maar hoe gaat het een jaar later het koppel? Dat onthullen ze deze week in Dag Allemaal.

In tegenstelling tot het meest recente seizoen van 'Boer zkt Vrouw', vonden verschillende boeren vorig jaar wel de liefde via het datingprogramma. Ook Cyriel ontmoette er de vrouw van zijn leven, Els. Hoewel het geen liefde op het eerste gezicht was, kozen ze aan het einde van de opnames toch voor elkaar.

Inmiddels zijn we een jaar verder en blijken de twee nog altijd dolverliefd te zijn. Dat vertelt de boer uit Vleteren deze week in Dag Allemaal. "Els en ik zijn nog altijd gelukkig samen", aldus Cyriel.

Samenwonen

En de twee hadden nog meer heuglijk nieuws te melden. Zo wonen Cyriel en Els sinds enkele maanden samen op zijn boerderij in West-Vlaanderen. Eerder gaf het koppel ook al aan dat ze allebei een kinderwens koesteren. "Eens het zover is, zullen we ze met plezier hier in de natuur opvoeden en niet in de stad", aldus het koppel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws