Hoe gaat het nog met Elien en Lorenz uit 'Boer zkt Vrouw'? Koppel komt met opvallend nieuws Reality
Reality

Hoe gaat het nog met Elien en Lorenz uit 'Boer zkt Vrouw'? Koppel komt met opvallend nieuws

Hoe gaat het nog met Elien en Lorenz uit 'Boer zkt Vrouw'? Koppel komt met opvallend nieuws

Het meest recente seizoen van 'Boer zkt Vrouw' was er eentje dat we niet snel zullen vergeten. Na heel wat drama en plotwendingen vond uiteindelijk geen enkele boer of boerin de liefde via het programma. Maar hoe gaat het nog met Elien en Lorenz, die vorig jaar meededen aan het datingprogramma? Dat onthullen ze deze week in Dag Allemaal.

Vorig jaar had boerin Elien (27) uit Lommel het enorm moeilijk met haar keuze. Uiteindelijk besloot ze toch om voor de goedlachse Lorenz (29) te gaan. En daar is ze tot op de dag van vandaag nog altijd erg blij om.

Zo vormen de twee tortelduifjes een jaar na hun deelname nog steeds een gelukkig koppel. "Het afgelopen jaar was een geluksjaar. Na de opnamen is Lorenz bij mij komen wonen, en ja, ’t gaat heel goed tussen ons", vertelt Elien in Dag Allemaal.

Luxeprobleem

Lorenz, die zelf ook een job heeft, helpt Elien ook veel op de boerderij. "Lorenz is heel handig, en kan alles wat ik niet kan. Een kapotte deurklink? Die is de dag erna gemaakt. Met Lorenz heb ik een droomman gevonden!", aldus de boerin. Al zitten ze wel met een probleem. "Lorenz was al een huis aan het bouwen, maar ik kan niet weg van de boerderij, en hij wil bij mij blijven wonen. Wat moeten we straks dan met die extra woning? Dat moeten we nog uitvissen. Ach, dat is een luxeprobleem, zeker?", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws