Haar in de boter bij Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw'? "Elk een andere levensstijl" Reality
Reality

Haar in de boter bij Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw'? "Elk een andere levensstijl"

Haar in de boter bij Amber en William uit 'Boer zkt Vrouw'? "Elk een andere levensstijl"

William (26) en Amber (23) vonden enkele maanden na de opnames van 'Boer zkt Vrouw' toch de liefde bij elkaar. Een jaar later blikken ze in Dag Allemaal terug op hun bijzondere avontuur.

Comboy William en Amber hebben er al een woelig liefdesparcours op zitten. Vorig jaar besloten ze als enigen in 'Boer zkt Vrouw' om niet als koppel door te gaan. Toch hadden de twee enkele maanden later heel ander nieuws te melden op hun sociale media.

Nadat er al een tijdje geruchten de ronde deden, maakten Amber en William in augustus vorig jaar bekend dat ze alsnog de liefde gevonden hadden bij elkaar. "Door die tv-uitzendingen is Amber in mijn vriendengroep terechtgekomen", vertelt William daar nu over in Dag Allemaal. "Daardoor zagen we elkaar veel, en zijn we toch naar elkaar toe gegroeid", aldus de cowboy.

Van dag tot dag

Maar hoe gaat een jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur? "We zijn nu heel gelukkig met elkaar", aldus William. "Amber doet stage op een kwartiertje van bij ons, en dan komt ze ook altijd naar de ranch. Dus we zien elkaar elke dag", legt William uit. Al vinden ze het wel nog te vroeg om echt grote beslissingen te nemen. "Amber en ik hebben elk een andere levensstijl, zie je. We leven van dag tot dag, en op dit moment is het superleuk. Dat is het belangrijkste voor ons", besluit de cowboy.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws