Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt leuk nieuws over haar en Jiri Reality
Reality

Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt leuk nieuws over haar en Jiri

Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt leuk nieuws over haar en Jiri

Florence Vandoorne werd aan Jiri Punt gekoppeld in 'Blind Getrouwd'. Hun avonturen zagen we vanop de eerste rij. Zo konden we ook zien dat de vonk niet meteen oversloeg.

Bij Jiri kwamen de gevoelens al sneller, maar Florence hield aanvankelijk de boot af. Zelfs lichamelijk contact was voor haar niet evident. De twee gingen tijdens de opnames wel steeds met veel respect met elkaar om.

Uiteindelijk zou de liefde toch openbloeien. Voor Florence was dat nadat de camera's gestopt waren met filmen. "Die camera’s hebben echt een rem op mijn gevoelens gezet. Eenmaal die weg waren, sprong de vonk snel over. En nu laat ik me uiteraard graag knuffelen door Jiri", vertelde Florence eerder in TV-Familie.

1 jaar

Intussen deelt Florence een heel leuk bericht op Instagram. Gisteren was het precies één jaar geleden dat ze te horen kreeg dat ze zou trouwen en deelnemen aan 'Blind Getrouwd'. Uiteindelijk werd het dus Jiri en de twee zijn elf maanden na hun huwelijk nog steeds gelukkig getrouwd.

Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt leuk nieuws over haar en Jiri

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws