Exact 1 jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd' maken Jiri en Florence prachtig nieuws bekend: "Zo gelukkig" Reality
Reality

Exact 1 jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd' maken Jiri en Florence prachtig nieuws bekend: "Zo gelukkig"

Exact 1 jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd' maken Jiri en Florence prachtig nieuws bekend: "Zo gelukkig"

Op 2 juni is het exact één jaar geleden dat Jiri Punt en Florence Vandoorne elkaar het jawoord gaven in 'Blind Getrouwd'. Nu hebben de twee tortelduifjes ook zeer heuglijk nieuws te melden.

Hoewel ze zichzelf de "slakken van het experiment" noemden, zijn Florence en Jiri momenteel gelukkiger dan ooit. Dat vertelt het koppel vandaag in Het Laatste Nieuws. "Jiri en ik zijn nu een jaar getrouwd, maar we groeien steeds dichter naar elkaar toe", aldus Florence.

"Iedere dag gaat het steeds beter", vervolgt de spoedverpleegkundige. "We zijn zo gelukkig samen. Wat ik nu met Jiri heb: dat is het mooiste ‘Blind getrouwd’-einde dat je jezelf kan toewensen", aldus Florence. Bovendien hadden ze groot nieuws te melden.

Ons nestje

"We wonen nog niet samen, maar willen op termijn wel samen iets kopen. Ons nestje, waar we ons beiden goed bij voelen", onthult Florence. "En dat alles op ons eigen tempo. We genieten nu vooral van de tijd die we met elkaar hebben", zegt de 'Blind Getrouwd'-kandidate. Zo hebben ze de voorbije maanden al enkele korte tripjes gemaakt, en zijn ze net terug van een reis naar Bali. "Dat was onze eerste lange trip samen. Géén huwelijksreis, voor alle duidelijkheid." Zo willen ze over enkele jaren hun huwelijksgeloften hernieuwen. "De reis die daarop volgt, dát zal onze échte honeymoon zijn", besluit Florence.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws