Enorm pijnlijk voor Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' neemt erg ingrijpende beslissing na hun breuk Reality
Reality

Enorm pijnlijk voor Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' neemt erg ingrijpende beslissing na hun breuk

Enorm pijnlijk voor Brecht: Dziubi uit 'Blind Getrouwd' neemt erg ingrijpende beslissing na hun breuk

Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter zetten enkele maanden geleden een punt achter hun relatie. Nu heeft Dziubi ook een zeer drastische beslissing genomen die Brecht niet zo fijn zal vinden.

"We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar door de maanden heen ­merkten we dat de diepere ­gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde." Met die woorden kondigden Dziubi en Brecht in april hun relatiebreuk aan op Instagram. In Dag Allemaal gaf Dziubi deze week ook meer uitleg over hun plotse breuk.

"Het is inderdaad geen makkelijke beslissing geweest, maar we zijn na verschillende diepe gesprekken tot het besluit gekomen dat we toch niet honderd procent matchten, en dat Brecht me niet helemaal kon geven wat ik van een relatie verwacht", aldus Dziubi in het weekblad. Hij heeft nu ook zeer drastische beslissing genomen.

Alle foto's verwijderd

Dziubi verwijderde namelijk zopas alle foto's met Brecht, althans de kiekjes waar ze slechts met hun tweetjes op poseerden. De foto's waar ook de andere kandidaten van 'Blind Getrouwd' op te zien zijn, liet hij wel staan, net als de foto met de aankondiging van hun breuk. Brecht liet daarentegen wél alle beelden van hun tweetjes staan op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws