Einde van 'Chateau Meiland' in zicht? Meilandjes krijgen plots zeer slecht nieuws te horen Reality
Reality

Einde van 'Chateau Meiland' in zicht? Meilandjes krijgen plots zeer slecht nieuws te horen

Einde van 'Chateau Meiland' in zicht? Meilandjes krijgen plots zeer slecht nieuws te horen

Martien Meiland kondigde vorig jaar aan dat hij zou stoppen met 'Chateau Meiland' zodra ze minder dan 1 miljoen kijkers hadden in Nederland. Helaas is dat nu ook gebeurd. Moeten we binnenkort dan afscheid nemen van 'Chateau Meiland'? Daarover onthult Martien Meiland nu meer.

'Chateau Meiland' lijkt steeds minder geïnteresseerden te lokken. Dat blijkt alvast uit de meest recente kijkcijfers. Zo bereiken de Meilandjes al een tijdje geen miljoen kijkers meer in Nederland.

Vorig jaar gaf Martien aan dat hij de stekker uit 'Chateau Meiland' zou trekken zodra ze die grens zouden bereiken. Is het einde van de Meilandjes dan in zicht? Volgens Martien Meiland alvast niet. Dat bevestigde hij zopas aan het Nederlandse Shownieuws.

Uitgesteld kijken

"Heb je één keer 650.000 kijkers, dan zegt heel Nederland: 'Oh nou, dan gaan ze zeker stoppen?' Laten we eerst morgen maar eens op Uitzending Gemist kijken hoeveel erbij gekomen zijn. Ons programma is het meest teruggekeken programma dat er is", aldus Martien. Ook Erica beaamt dat. "Mensen gaan steeds meer zelf plannen wanneer ze iets kijken, dat doe ik zelf ook", aldus Erica. Voorlopig zijn de Meilandjes dus nog niet van plan om te stoppen met hun realityreeks.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws