Eén jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Florence en Jiri kondigen prachtig nieuws aan Reality
Reality

Eén jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Florence en Jiri kondigen prachtig nieuws aan

Eén jaar na hun huwelijk in 'Blind Getrouwd': Florence en Jiri kondigen prachtig nieuws aan

Jiri Punt en Florence Vandoorne stapten op 2 juni 2022 in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Eén jaar later zijn de twee nog altijd smoorverliefd op elkaar. Op de première van 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' had Jiri nu ook bijzonder leuk nieuws te melden over hem en Florence.

"Jiri en ik zijn nu een jaar getrouwd, maar we groeien steeds dichter naar elkaar toe", vertelde Florence onlangs nog in Het Laatste Nieuws naar aanleiding van hun 1-jarig jubileum. "Iedere dag gaat het steeds beter. We zijn zo gelukkig samen", aldus de spoedverpleegkundige.

Op dinsdagavond 27 juni vond de Belgische première van 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' plaats in Kinepolis Brussel. Ook de mannen van het meest recente seizoen van 'Blind Getrouwd' zakten af naar die première. Op de rode loper had Jiri ook zeer heuglijk nieuws te melden over hem en Florence.

Samenwonen

"We zijn aan het bekijken om te gaan samenwonen", onthulde de 'Blind Getrouwd'-kandidaat. Waar ze precies zullen gaan samenhokken, kon hij nog niet vertellen. Florence kon niet bij de première zijn omdat ze moest werken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws