Een jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: Kim en Emi hebben zeer groot nieuws te melden Reality
Reality

Een jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: Kim en Emi hebben zeer groot nieuws te melden

Een jaar na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur: Kim en Emi hebben zeer groot nieuws te melden

In tegenstelling tot het meest recente seizoen, vonden vorig jaar wél verschillende boeren de liefde van hun leven via 'Boer zkt Vrouw'. Zo ook aardappelboer Kim Biets (31) uit Gingelom, die voor de 24-jarige Emi Pellarin viel. In Dag Allemaal onthult het koppel nu hoe het een jaar later met hen gaat.

Hoewel Kim vorig jaar eerst voor Ginny koos om op romantische trip te gaan, voelde hij al snel dat zijn hart ergens anders lag, namelijk bij de bloedmooie Emi. Een jaar later na zijn 'Boer zkt Vrouw'-avontuur heeft hij nog altijd geen spijt van die beslissing. "Ik ben nog altijd blij met mijn keuze", klinkt het in Dag Allemaal.

De twee zetten inmiddels ook al een belangrijke stap in hun relatie. "Wij wonen al een jaar samen op de boerderij", aldus Kim. En dat loopt ook enorm goed. "Ja, we hebben elkaar echt wel gevonden", zegt Kim.

Thema kindjes

En hij had nog meer leuk nieuws te melden. Zo laat Kim weten dat hij en Emi ook al voorzichtig aan kinderen beginnen te denken. "Recent ben ik voor het eerst peter geworden. Dus ja, het thema kindjes is al eens ter sprake gekomen", bekent Kim. Al willen ze daarmee toch nog heel even wachten. "Emi en ik willen eerst nog genieten van elkaar, we gaan niets overhaast doen", besluit de aardappelboer uit Gingelom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws