Dziubi uit 'Blind Getrouwd' doet schokkende onthulling: "Dat was de échte reden van breuk met Brecht" Reality
Reality

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' doet schokkende onthulling: "Dat was de échte reden van breuk met Brecht"

Dziubi uit 'Blind Getrouwd' doet schokkende onthulling: "Dat was de échte reden van breuk met Brecht"

In april zetten Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter uit 'Blind Getrouwd' een punt achter hun huwelijk. De twee waren toen al tien maanden gehuwd. Nadat Brecht eerder al reageerde op hun breuk, onthult nu ook Dziubi voor het eerst wat nu de echte reden was van hun plotse scheiding.

"We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar door de maanden heen ­merkten we dat de diepere ­gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde", schreven Dziubi en Brecht in april in een gezamenlijk statement op Instagram. Nu heeft Dziubi ook voor het eerst meer uitleg gegeven over hun breuk in Dag Allemaal.

"Het is inderdaad geen makkelijke beslissing geweest, maar we zijn na verschillende diepe gesprekken tot het besluit gekomen dat we toch niet honderd procent matchten, en dat Brecht me niet helemaal kon geven wat ik van een relatie verwacht", vertelt Dziubi in het weekblad. Naar wat Dziubi dan wel op zoek is? "Goh, ik ben op zoek naar een toffe gast, iemand met gelijke waarden en normen. Daar ben ik de voorbije maanden achtergekomen. Maar mijn hoofd staat nog niet echt naar daten", aldus Dziubi.

Niet evident

Ook de afstand speelde hen parten. "Brecht woont in Gent, ik in Antwerpen en verhuizen was voor geen van ons beiden evident. Onze families waren enthousiast over ons huwelijk, dus het was niet fijn om hen te moeten vertellen dat we uit elkaar gingen. Maar we hebben open en volwassen gecommuniceerd met onze ouders, ze begrepen het wel", aldus Dziubi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws