Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' opnieuw herenigd: "Er is geen kwaad bloed tussen ons" Reality
Reality

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' opnieuw herenigd: "Er is geen kwaad bloed tussen ons"

Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' opnieuw herenigd: "Er is geen kwaad bloed tussen ons"

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit 'Blind Getrouwd' zetten in april een punt achter hun huwelijk. Toch zijn de twee nu opnieuw herenigd. En dat had een heel bijzondere reden.

Dziubi en Brecht stapten ruim een jaar geleden in het huwelijksbootje in 'Blind Getrouwd'. Tot ieders verbazing beleef hun huwelijk helaas niet duren. Zo kondigde het koppel in april hun relatiebreuk aan op sociale media.

Maar enkele maanden later zijn de twee toch herenigd. De 'Blind Getrouwd'-kandidaten van vorig seizoen hielden namelijk zopas een reünie. Op Instagram deelde Dziubi daar nu ook een mooie foto van.

Niet awkward

In Het Laatste Nieuws onthulde hij begin deze week al dat ze een reünie gingen houden. "Het is jammer dat ons huwelijk niet heeft standgehouden, maar ik heb er vrienden voor het leven aan overgehouden. Deze week houden we nog een reünie met alle kandidaten van ons seizoen, thuis bij Florence", vertelde hij. En daar ging hij ook Brecht voor het eerst terugzien. "Maar dat zal zeker niet awkward zijn. Er is geen kwaad bloed tussen ons. Ik vind zijn nieuwe kapsel trouwens heel tof, al vond ik zijn krullen ook mooi", aldus Dziubi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws