Cathy uit 'Boer Zkt Vrouw' krijgt er keihard van langs: Dit is er aan de hand Reality
Reality

Cathy uit 'Boer Zkt Vrouw' krijgt er keihard van langs: Dit is er aan de hand

Cathy uit 'Boer Zkt Vrouw' krijgt er keihard van langs: Dit is er aan de hand

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' krijgt zware kritiek. Ze nam Kenny mee op romantisch weekend, maar na enkele dates nadien met hem trok ze de stekker eruit.

Cathy bleek een week voor de opnames van 'Boer Zkt Vrouw' iemand anders te hebben leren gekend. Met Wes is ze nu nog steeds samen. Sommige kijkers vinden echter dat ze dan nooit aan het programma had mogen deelnemen.

"Het was voor mij te pril om te weten: ‘Dit is ‘m!’”, verdedigt Cathy haar beslissing om toch deel te nemen aan het VTM-programma in Dag Allemaal. “Het was echt wel de bedoeling om met een relatie uit het programma te komen. Om dan één week voor de opnamen dat hele avontuur weg te gooien omdat ik iemand kende met wie het goed klikte, ik kon dat niet."

Kritiek

Uiteindelijk koos ze toch voor Wes en krijgt ze veel kritiek. "Ik begrijp de negatieve reacties van sommigen. Iedereen mag een mening hebben, zolang het maar respectvol blijft", blijft ze er rustig onder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws