Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' en haar vriend Wes kondigen groot nieuws aan Reality
Reality

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' en haar vriend Wes kondigen groot nieuws aan

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' en haar vriend Wes kondigen groot nieuws aan

Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' leerde vlak voor de opnames van het VTM-programma Wes kennen. Daardoor kreeg Kenny uiteindelijk geen kans en koos ze voor Wes.

Het bleek de goede keuze te zijn, want Cathy is nog steeds samen met Wes. Er is geen enkele twijfel meer over de toekomst bij Cathy. Ze is tot over haar oren verliefd en ze voelt zich al klaar voor een volgende stap, zo kondigt ze aan in Dag Allemaal.

"Wes is het! Ik voel het gewoon. Ik kan het niet ontkennen, het kruipt in elke vezel van mijn lijf. We wonen nog niet samen, maar zijn wel onafscheidelijk", vertelt Cathy. "We pendelen tussen zijn en mijn huis en plannen om snel te gaan samenwonen."

Klankbord

"Wij hebben het vanochtend nog tegen elkaar gezegd: het is heel fijn om te voelen hoe wij op korte tijd al gegroeid zijn als koppel", vervolgt Cathy. "Wij lachen veel, maar we kunnen ook serieuze gesprekken voeren. Wes is leerkracht en steunt mij 100 procent in wat ik doe. Hij is ook mijn klankbord als ik het hier in de zaak even niet meer weet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws