Björn uit 'Boer zkt Vrouw' onthult: "Dit is echte reden waarom Cathy niet voor mij koos" Reality
Reality

Björn uit 'Boer zkt Vrouw' onthult: "Dit is echte reden waarom Cathy niet voor mij koos"

Björn uit 'Boer zkt Vrouw' onthult: "Dit is echte reden waarom Cathy niet voor mij koos"

Björn uit 'Boer zkt Vrouw' blijft gefrustreerd achter. Boerin Cathy koos niet voor hem, wel voor Kenny. Iets wat Bj¨örn totaal niet zag aankomen.

Al van bij het begin was Björn de topfavoriet. Hij leek de keuze van Cathy te zullen worden, maar tot ieders verbazing draaide het anders uit. Ze koos uiteindelijk voor Kenny. Björn meent wel te weten waarom ze niet voor hem heeft gekozen.

“Ik had meer contact-momenten met haar willen hebben, want uiteindelijk zijn die er amper geweest”, zegt Björn in TV-Familie. “Ik had precies meer dates met Kenny dan met Cathy”, lacht hij. “Hij zal die momenten met haar meer aangegrepen hebben om haar te overtuigen, denk ik. En ja, dan is hij de terechte winnaar.

Extra tijd

“Ik had ook het frustrerende gevoel dat Cathy mij uiteindelijk niet echt goed heeft leren kennen”, vervolgt de kandidaat. “Als Cathy wat extra tijd had gekregen, had ze misschien een andere keuze gemaakt.” Zelf zei Cathy eerder ook al dat ze eigenlijk nog niet klaar was om te kiezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws