Bijzonder pijnlijk voor Joren uit 'Blind Getrouwd': zo reageert ex-vrouw Lien op zijn nieuwe vlam Reality
Reality

Bijzonder pijnlijk voor Joren uit 'Blind Getrouwd': zo reageert ex-vrouw Lien op zijn nieuwe vlam

Bijzonder pijnlijk voor Joren uit 'Blind Getrouwd': zo reageert ex-vrouw Lien op zijn nieuwe vlam

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' heeft sinds kort iemand nieuw leren kennen. Dat onthulde de presentator onlangs bij MENT TV. Maar hoe reageert Lien Opdebeeck, aan wie hij gekoppeld werd in 'Blind Getrouwd', op zijn nieuwe liefdesgeluk?

"Ik heb een heel toffe madam leren kennen", onthulde Joren Dumont onlangs bij Misha Mara op MENT TV. In TV Familie heeft hij nu ook al meer verteld over zijn nieuwe vlam. "Sinds ik dat verteld heb bij MENT TV, krijg ik heel wat berichten. Van mensen die mij feliciteren met m'n nieuwe liefde. En dat is heel erg lief. Maar 't is voor alle duidelijkheid nog heel pril, hoor", aldus Joren.

Momenteel zitten ze volop in de ontdekkingsfase. "Een heel fijne periode trouwens. We kennen elkaar nog niet lang, er valt nog zoveel te ontdekken van elkaar. Voor hetzelfde geld wordt het niets tussen ons. Dat is dan jammer. Maar ik hoop dat het nu wél iets wordt. Want het is mij voordien nooit gelukt om die ene persoon te vinden", aldus Joren.

Geen reactie van Lien

Maar hoe gaat zijn ex-vrouw Lien Opdebeeck om met zijn nieuwe vlam? Helaas heeft zij nog niet gereageerd op het nieuws. "Nee. Al sturen we zo nu en dan nog wel een berichtje naar elkaar", aldus Joren. "Of we reageren op elkaars posts op Instagram. Maar berichtjes als: 'Hubby, wat eten we vandaag?' uiteraard niet meer. Maar kijk, ons trouwavontuur is niet geslaagd. 't Is nu zo", besluit de 37-jarige ondernemer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws