6 maanden na de geboorte van hun zoontje: Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' melden opnieuw zeer heuglijk nieuws Reality
Reality

6 maanden na de geboorte van hun zoontje: Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' melden opnieuw zeer heuglijk nieuws

6 maanden na de geboorte van hun zoontje: Romina en Jan uit 'Boer zkt Vrouw' melden opnieuw zeer heuglijk nieuws

Romina Paret en Jan Devarwaere uit 'Boer zkt Vrouw' mochten eind vorig jaar hun eerste kindje verwelkomen. Nu heeft het koppel opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Romina en Jan leerden elkaar in 2018 kennen via 'Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond'. Jan verbleef toen nog in Australië, maar keerde kort na de opnames van het programma opnieuw naar België voor zijn grote liefde Romina. Intussen vormen de twee al zo'n vijf jaar een koppel.

Eind vorig jaar mochten Romina en Jan ook hun eerste kindje verwelkomen. Zo beviel Romina in november van een zoontje, Dré. Hij is ondertussen al bijna zes maanden oud. Romina deelde nu ook enkele foto's van haar gezin op Instagram. En dat had een bijzondere reden.

Samen aan ons nest bouwen

Romina en Jan laten namelijk weten dat ze momenteel volop aan het bouwen zijn aan hun nieuwe woonst. "Samen aan ons nest bouwen", schrijft Romina bij de kiekjes. "Veel geluk!", klinkt het onder meer in de comments. Veel volgers zijn ook helemaal ontroerd door de kleine Dré. "Wat een prachtige blauwe ogen", "Mooi kindje”, “Wat een cutie” en “Wat een mooi ventje”, lezen we in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws