Zware tegenslag voor presentator Thomas Vanderveken: "Tot overmaat van ramp" Nieuws
Nieuws

Zware tegenslag voor presentator Thomas Vanderveken: "Tot overmaat van ramp"

Zware tegenslag voor presentator Thomas Vanderveken: "Tot overmaat van ramp"

Sinds deze week is Thomas Vanderveken weer op het scherm te zien in 'Factcheckers' op Eén. Zelf moest de presentator ook zopas een zware financiële tegenslag verwerken. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Zo vertelt Thomas Vanderveken dat hij werd opgelicht via een verkoopplatform. “Ik was ooit bij een kameraad die net begonnen was op het online verkoopplatform Catawiki. Je kunt er op werkelijk álles bieden", steekt Vanderveken van wal.

Op Catawiki zocht de presentator ook naar een mooi tweedehandsbed. "Mijn hart maakte een vreugdesprongetje toen ik een vintage bed zag voor 600 euro. De veiling liep die avond af en het niet al te goedkope bed was van mij", aldus de presentator. Maar dan liep het mis.

"Bleek dat daar nog veilingkosten bijkwamen én dat het bed nog in Italië stond! Die man wilde het alleen opsturen als wij er ook nog eens 600 euro verzendkosten bovenop betaalden. Dat boeltje heeft mij in totaal 1.200 euro gekost", aldus de presentator.

Nog meer pech

Daarna volgde nog meer pech. "Tot overmaat van ramp bleek het bed zo krakkemikkig als iets", vertelt Vanderveken. Nog geen 48 uur later stond de camion van de kringloopwinkel voor zijn deur om het bed gratis op te halen. "We zijn dus twee keer 600 euro armer, maar wel een goed verhaal rijker", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws