Zware tegenslag voor Martine Jonckheere (66) die vecht die tegen borstkanker: “Strijd verloren” Nieuws
Nieuws

Zware tegenslag voor Martine Jonckheere (66) die vecht die tegen borstkanker: “Strijd verloren”

Zware tegenslag voor Martine Jonckheere (66) die vecht die tegen borstkanker: “Strijd verloren”

Martine Jonckheere strijdt momenteel voor de tweede keer tegen borstkanker. Zestien jaar geleden werd ze al een eerste keer getroffen door de ziekte. Helaas heeft de 66-jarige actrice nu ook slecht nieuws te horen gekregen.

Vorige week ging het niet zo goed met Martine Jonckheere. “Voor het eerst sinds mijn operatie voel ik mij in een dip belanden en dat terwijl ik nog niet eens met die pil gestart ben”, vertelde de actrice vorige week in Het Laatste Nieuws.

En nu is ze opnieuw getroffen door een zware tegenslag. Martine is namelijk erg aangedaan door het overlijden van Evi Hanssen haar mama. Zij verloor deze week op 75-jarige leeftijd de strijd tegen borstkanker.

"Het wordt er niet beter op als ik lees dat ook de mama van Evi Hanssen overleden is", vertelt Martine in Het Laatste Nieuws. "Na mijn eerste operatie in 2006 bracht ik een pruikenlijn op de markt. Evi vertelde me ooit dat haar mama zo’n pruik had gekocht en dat het haar zo mooi stond. Dat ze nu, na al die jaren, haar strijd heeft verloren, stemt mij intriest", aldus Jonckheere.

"Ik kan maar aan één iets denken"

"Mijn oprechte medeleven, liefste Evi!", vervolgt ze. Het doet haar ook beseffen dat zij wel nog de kans heeft om verder te leven. "Ik mag mezelf gelukkig achten dat ik nog kan genieten van het leven. Maar hoog boven de wolken sluit ik mijn ogen en kan ik maar aan één iets denken: aan Evi en haar mama", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws