Zwangere Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier hebben opnieuw groot nieuws: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Zwangere Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier hebben opnieuw groot nieuws: "Proficiat!"

Zwangere Cameron Vandenbroucke en Tim Merlier hebben opnieuw groot nieuws: "Proficiat!"

Cameron Vandenbroucke, de dochter van wijlen Frank Vandenbroucke, en profwielrenner Tim Merlier zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. Nu deelde Cameron ook enkele beelden van hun gender reveal. En daar had het koppel nog iets bijzonders te vieren.

Belgisch kampioen Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke maakten begin 2020 bekend dat ze een koppel vormen. In februari 2023 verwelkomen ze normaal ook hun eerste kindje samen.

Eerder liet het koppel al weten dat ze binnenkort een zoontje krijgen. Nu deelde Cameron ook enkele beelden van hun officiële gender reveal. En daaruit blijkt dat Cameron en Tim nog meer reden tot vieren hadden.

Zo is Tim Merlier zopas 30 jaar geworden. Zijn verjaardag werd dan ook uitgebreid gevierd op de gender reveal. Cameron deelde ook enkele prachtige beelden van het grote feest op Instagram. "Proficiat!" en "Prachtige foto's", klinkt het meermaals in de reacties onder de foto's.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws