Zus van André Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter: dit is er écht aan de hand Nieuws
Nieuws

Zus van André Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter: dit is er écht aan de hand

Zus van André Hazes sleept moeder Rachel voor de rechter: dit is er écht aan de hand

Het is inmiddels al achttien jaar geleden dat André Hazes senior stierf. Maar zijn dood lijkt nu nog een lelijk staartje te krijgen. Zo sleept Roxeanne, de dochter van André Hazes, haar moeder Rachel voor de rechter. Dat meldt RTL Boulevard.

Roxeanne Hazes, de oudere zus van André Hazes jr., heeft een kort geding aangespannen tegen haar moeder Rachel Hazes. Dat schrijven verschillende Nederlandse media. Roxeanne sleept haar moeder voor de rechter voor de erfenis van haar overleden vader.

Wat Roxeanne precies eist, is niet geweten. Maar volgens de woordvoeder van Roxeanne Hazes zou er al maanden een groot conflict spelen. "Achter de schermen, buiten de media en zonder procedures is geprobeerd om opheldering te krijgen over een aantal relevante zaken", vertelt haar woordvoerder aan RTL Boulevard.

"De gang van zaken is al verdrietig genoeg en dat dit niet onderling opgelost kan worden, is schrijnend", klinkt het verder. "Helaas blijft, gezien de gedane onderzoeken, er niets anders over dan dat de rechter de knoop doorhakt, hoezeer ook geprobeerd is om dit te voorkomen", aldus Roxeannes woordvoerder. Het kort geding staat gepland op 9 februari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws