Zoveel verdient de Nederlandse juicekoningin Yvonne Coldeweijer écht: "Bizar hé?!" Nieuws
Nieuws

Zoveel verdient de Nederlandse juicekoningin Yvonne Coldeweijer écht: "Bizar hé?!"

Zoveel verdient de Nederlandse juicekoningin Yvonne Coldeweijer écht: "Bizar hé?!"

2022 was het jaar waarin Yvonne Coldeweijer gekroond werd tot dé roddelkoningin van Nederland en omstreken. Maar, hoeveel verdient ze nu eigenlijk met het verspreiden van sappige roddels?

Zo’n 677.000 volgers heeft Yvonne Coldeweijer op Instagram. Op haar Stories deelt ze bijna dagelijks roddels, maar verdient ze daar ook iets mee? Dat vraagt een nieuwsgierige fan aan haar tijdens een vragenrondje en daar geeft Yvonne een uitgebreid antwoord op. “Nee, niet meer!”, klinkt het kort en bondig. Nu niet meer, maar eerst dus wel.

“Ik had mijn Telegramgroep waar je lid van kon worden voor 10 euro per maand. Op een gegeven moment verdiende ik daar 40.000 per maand mee”, onthult ze. Een grote som geld dus, maar waarom is ze daar dan mee gestopt? “Van een abonnementsmodel krijg ik de zenuwen”, bekent ze. Yvonne legt uit dat ze een constante druk voelde om goede content online te plaatsen.

“Ik vind het zeer onprettig om zo door het leven te gaan. Zo belangrijk is geld niet voor mij”, verduidelijkt Yvonne. Bovendien vertelt ze ook hoe ze dan wel nog geld binnenkrijgt. “Nu heb ik als enige bron van inkomsten de verkoop van kleding uit mijn shop”, klinkt het. “Dus weet als je een trui bij me koopt, dat je daarmee dus ook altijd mijn juicekanaal staande houdt”, besluit ze.

Zoveel verdient de Nederlandse juicekoningin Yvonne Coldeweijer écht: "Bizar hé?!"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws