"Zoveel gegroeid!": ex-Miss België Romanie Schotte verbluft met prachtige foto van pasgeboren tweeling Nieuws
Nieuws

"Zoveel gegroeid!": ex-Miss België Romanie Schotte verbluft met prachtige foto van pasgeboren tweeling

"Zoveel gegroeid!": ex-Miss België Romanie Schotte verbluft met prachtige foto van pasgeboren tweeling

Ex-Miss België Romanie Schotte is enkele maanden geleden bevallen van een tweeling. Nu heeft Romanie ook een wondermooie foto van haar twee oogappels gedeeld op Instagram.

Voormalig Miss België Romanie Schotte en haar man Stefan Talpe, de broer van 'Over vuur'-acteur Louis Talpe, zijn eind november vorig jaar de trotse ouders geworden van een tweeling. Samen kregen ze een jongetje en een meisje: Gilles en Romée.

Ondertussen is hun tweeling al twee maanden oud. Op Instagram postte Romanie nu ook een prachtige zwart-witfoto met haar twee kindjes die ze warm induffelde. “Zo schattig”, “Hoe mooi!”, “Zoveel gegroeid!”, “Niets dat mooier is”, “Zo cute!” en "Prachtig", reageren enkele volgers.

In oktober 2021 verwelkomenden Romanie en Stefan al een eerste zoontje, Theo. In 2019 stapten de ex-Miss België en de jongere broer van acteur Louis Talpe in het huwelijksbootje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws