Zorgen over fel vermagerde Ruth Beeckmans nemen toe: "Hopelijk komt ze nog terug" Nieuws
Nieuws

Zorgen over fel vermagerde Ruth Beeckmans nemen toe: "Hopelijk komt ze nog terug"

Zorgen over fel vermagerde Ruth Beeckmans nemen toe: "Hopelijk komt ze nog terug"

Actrice Ruth Beeckmans (40) verloor eind april haar partner Gary Lockitch. Samen hebben ze ook twee kinderen: Charlie-Sue (9) en Cobey-Mae (3). Maar haar fans maken zich nu grote zorgen over de actrice na het zien van haar meest recente foto's.

Het is ondertussen al meer dan een halfjaar geleden dat Ruth Beeckmans afscheid moest nemen haar partner, de 54-jarige brandweerman Gary Lockitch. Hij stierf aan de gevolgen van hartfalen. Ruth liet onlangs ook weten dat ze hem zelf nog heeft proberen te reanimeren.

Sinds kort is de actrice ook opnieuw actiever op sociale media. Zo deelde de actrice recent nog enkele vakantiefoto's op haar Instagrampagina. Maar daardoor maken haar fans zich nu grote zorgen. “Je lijkt zo vermagerd”, klinkt het meermaals in reacties.

Veel volgers wensen haar dan ook veel sterkte, maar ze zijn ook bang dat hun favoriete actrice niet meer op het scherm te zien zal zijn. "Ik hoop dat je goed door deze moeilijke periode geraakt. Hopelijk kom je nog terug want we missen je op tv", klinkt het bij een bezorgde volger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws