ShowbizzTime

Zoontje van Kat Kerkhofs en Dries Mertens steelt de show op WK in Qatar: "Net de papa"

Dries Mertens en Ciro Romeo
I Foto: Instagram I
door Redactie

De Rode Duivels zijn helaas niet zo goed bezig op het WK voetbal in Qatar. Afgelopen donderdag verloren ze hun match tegen Marokko met 2-0. Ook Kat Kerkhofs was van de partij. Samen met haar zoontje Ciro Romeo kwam ze supporteren voor Dries Mertens en dat leverde enkele schattige foto’s op.

Kat Kerkhofs en Dries Mertens werden eind maart de trotse ouders van een zoontje, Ciro Romeo. Samen met zijn mama ging hij afgelopen donderdag supporteren voor zijn papa Dries Mertens, die mocht invallen in de match tegen van Marokko.

Nu heeft Kat ook enkele beelden gedeeld van dat bijzondere moment. En die foto’s lokken heel wat reacties uit bij haar volgers. “Zo schattig!”, schrijft Sara Vermassen, de vriendin van Kobe Ilsen. “Dit is zo cute en mooi”, “Echt zo lief”, “Omg zo schattig!”, klinkt het ook nog in de reacties.

Sommige volgers zien ook de gelijkenis met papa Dries Mertens. “Hij lijkt zo op Dries”, schrijft iemand. “Oh zo schattig, de papa zal fier zijn met zijn familie erbij”, laat nog iemand anders weten.

Laatste nieuws