Zoontje van Hanne werd te vroeg geboren: K3'tje onthult hoe nu gaat met de kleine Julien Nieuws
Nieuws

Zoontje van Hanne werd te vroeg geboren: K3'tje onthult hoe nu gaat met de kleine Julien

Zoontje van Hanne werd te vroeg geboren: K3'tje onthult hoe nu gaat met de kleine Julien

Hanne Verbruggen van K3 beviel op 14 november van haar eerste kindje. Samen met haar partner Jorn kreeg ze een zoontje, die luistert naar de naam Julien. Inmiddels is Hanne opnieuw gestart bij K3. In Het Laatste Nieuws onthult ze meer over hoe het nu gaat met haar kleine spruit.

Eind oktober moest Hanne Verbruggen verplicht rust nemen van haar dokter. Kort daarna, op 14 november, werd haar zoontje Julien al geboren. Hij kwam enkele weken te vroeg ter wereld.

“Geen prematuur of zo, hij was volgens de gynaecoloog er gewoon echt klaar voor”, aldus Hanne in Het Laatste Nieuws. Normaal zou Julien ook via een keizersnede geboren worden. "Maar hij is vier dagen vroeger dan gepland gekomen", vertelt Hanne.

Inmiddels gaat haar oogappel ook al naar de crèche. “Julien gaat sinds vorige week naar de crèche en dat gaat goed”, zegt het K3'tje. “Dat hij zo’n gemakkelijke baby is, helpt natuurlijk in alles. Hij eet en slaapt goed, en weent alleen als hij iets nodig heeft", aldus een fiere mama.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws