Zoon van 'Vader Abraham' onthult schrijnende doodsoorzaak van zijn vader Nieuws
Nieuws

Zoon van 'Vader Abraham' onthult schrijnende doodsoorzaak van zijn vader

Zoon van 'Vader Abraham' onthult schrijnende doodsoorzaak van zijn vader

Op vrijdag 11 november raakte bekend dat 'Vader Abraham', die in het echte leven Pierre Kartner heette, overleden was. Eerder werd er nog niet gecommuniceerd over de doodsoorzaak, maar de zoon van Kartner heeft nu laten weten aan wat zijn vader overleden is.

Walter Kartner, de zoon van Vader Abraham, maakte het nieuws over de doodsoorzaak bekend in het Nederlandse weekblad Privé. Zo laat hij weten dat zijn vader stierf aan botkanker.

De ziekte had zich helaas door zijn hele lichaam verspreid. “Het begon met rugklachten waarna hij al vrij snel te horen kreeg dat hij er rekening mee moest houden dat er niets meer aan te doen was”, vertelt Walter.

Op 11 november kwam het nieuws naar buiten dat Vader Abraham in alle stilte overleden en begraven was. Hij werd 87 jaar. De Nederlandse zanger is vooral bekend van nummers als ‘Het Smurfenlied’ en ‘Het Kleine Café Aan de Haven’.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws